Καλωσορίσατε στα Δελφινάκια

Τα Δελφινάκια Baby Swimming καλωσορίζουν στην Λάρισα το πρωτοποριακό πρόγραμμα της βρεφικής και προσχολικής κολύμβησης για παιδάκια από 3ων μηνών έως και 6 ετών

Νέα Τοποθεσία

Εφαρμόζουμε τις κατάλληλες προδιαγραφές για την πραγματοποίηση προγραμμάτων βρεφικής κολύμβησης, τηρώντας υψηλά επίπεδα καθαριότητας και ασφάλειας. Είναι φιλική προς τα βρέφη, χωρίς τη χρήση χλωρίου χρησιμοποιώντας τη προηγμένη μέθοδο απολύμανσης ηλεκτρόλυση άλατος.

Περισσότερα

Μάθηση

Τα μαθήματα είναι δομημένα με τρόπο, ώστε το παιδί να αποκτά δεξιότητες κολύμβησης και ναυαγοσωστικής, παίζοντας. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε πρώτα τις σκέψεις και τις αντιδράσεις των παιδιών, με σκοπό να μετατρέψουμε το κολύμπι σε μία διασκεδαστική και προοδευτική ενασχόληση.

Περισσότερα...

Ποιοτικός Χρόνος

Ο ποιοτικός χρόνος που θα περνάτε μαζί, διασκεδάζοντας & χαλαρώνοντας είναι εξαιρετικά ωφέλιμος για την πολύπλευρη βελτίωση και ανάπτυξη του βρέφους αλλά και του γονέα. Οι ασκήσεις και ο κορμός που είναι δομημένο το μάθημα προάγουν την εγγύτητα & την εμπιστοσύνη παιδιού και γονέα.

Περισσότερα...

Ανάπτυξη

Με τη πάροδο των μαθημάτων ενισχύεται η αυτοπεποίθηση του μωρού σας, αποκτά πολύτιμες δεξιότητες ασφάλειας και μετατρέπεται σε έναν αυτόνομο νεαρό κολυμβητή. Επιπλέον κοινωνικοποιείται, καθώς επιτυγχάνεται η πρώτη επαφή με συνομήλικα μωράκια σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Περισσότερα...

Μαζί στην κοιλιά... μαζί στην αγκαλιά...

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, 1-7 Νοεμβρίου 2012, το Δίκτυο των Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, σας προσκαλεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό, στην πόλη μας!

Μητέρες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας συμμετέχουμε και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό, που έχει ως σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη και την ενημέρωση, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία.

Σε αυτήν την γιορτή συμμετέχουν οι περισσότερες ομάδες του Δικτύου Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού που βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες πόλεις και νομούς της Ελλάδας! Όλες οι ομάδες που ανήκουν στο Δίκτυο λειτουργούν εθελοντικά με σκοπό την «από μητέρα προς μητέρα» προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό. Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος σε όλη την Ελλάδα, να γιορτάσουμε μαζί την εβδομάδα μητρικού θηλασμού !

Στη Λάρισα είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται η εκδήλωση την οποία φέτος αναλαμβάνει η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Προστασίας της Μητρότητας Λάρισας https://www.facebook.com/groups/larisathilasmos/?fref=ts. Μια γιορτή για το θηλασμό με πολύ παιχνίδι και εκπλήξεις για τα παιδιά μας. Παράλληλα θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά! Μαζί μας θα είναι και η παιδίατρος πιστοποιημένη σύμβουλος θηλασμού Αναστασία Καραθανάση. Σας περιμένουμε όλους!

Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Θηλασμό που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!

*To 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου. Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου και φέτος έχει θέμα «Κατανοώντας το Παρελθόν, Σχεδιάζουμε το μέλλον». Φέτος συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την πρώτη Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού και δέκα χρόνια από τον Σεπτέμβριο του 2002, όπου ο ΠΟΥ και η UNICEF θέσπισαν την Παγκόσμια Στρατηγική για την Βρεφική και Νηπιακή Διατροφή ή Διεθνές Σχέδιο Δράσης (Global Strategy on Infant and Child Feeding ή GS).

Η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Προστασίας της Μητρότητας Λάρισας σας περιμένει στις 11:00 πμ στο Pantheon plaza , ώστε να θηλάσουμε ‘σαν στο σπίτι μας’.