Καλωσορίσατε στα Δελφινάκια

Τα Δελφινάκια Baby Swimming καλωσορίζουν στην Λάρισα το πρωτοποριακό πρόγραμμα της βρεφικής και προσχολικής κολύμβησης για παιδάκια από 3ων μηνών έως και 6 ετών

Νέα Τοποθεσία

Εφαρμόζουμε τις κατάλληλες προδιαγραφές για την πραγματοποίηση προγραμμάτων βρεφικής κολύμβησης, τηρώντας υψηλά επίπεδα καθαριότητας και ασφάλειας. Είναι φιλική προς τα βρέφη, χωρίς τη χρήση χλωρίου χρησιμοποιώντας τη προηγμένη μέθοδο απολύμανσης ηλεκτρόλυση άλατος.

Περισσότερα

Μάθηση

Τα μαθήματα είναι δομημένα με τρόπο, ώστε το παιδί να αποκτά δεξιότητες κολύμβησης και ναυαγοσωστικής, παίζοντας. Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε πρώτα τις σκέψεις και τις αντιδράσεις των παιδιών, με σκοπό να μετατρέψουμε το κολύμπι σε μία διασκεδαστική και προοδευτική ενασχόληση.

Περισσότερα...

Ποιοτικός Χρόνος

Ο ποιοτικός χρόνος που θα περνάτε μαζί, διασκεδάζοντας & χαλαρώνοντας είναι εξαιρετικά ωφέλιμος για την πολύπλευρη βελτίωση και ανάπτυξη του βρέφους αλλά και του γονέα. Οι ασκήσεις και ο κορμός που είναι δομημένο το μάθημα προάγουν την εγγύτητα & την εμπιστοσύνη παιδιού και γονέα.

Περισσότερα...

Ανάπτυξη

Με τη πάροδο των μαθημάτων ενισχύεται η αυτοπεποίθηση του μωρού σας, αποκτά πολύτιμες δεξιότητες ασφάλειας και μετατρέπεται σε έναν αυτόνομο νεαρό κολυμβητή. Επιπλέον κοινωνικοποιείται, καθώς επιτυγχάνεται η πρώτη επαφή με συνομήλικα μωράκια σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Περισσότερα...

Δείτε μας εδώ στην εκπομπή του Astra TV με Αγάπη Τηλεοπτική